XXV. zraz YAMAHA TDM

Kamaráti,

Dňom i nocou makám na príprave jarného zrazu a dostal som sa do bodu, kedy je čas pustiť medzi vás ďalšie informácie.

Ako už iste viete, zraz sa bude konať 19.-21.05. 2017Chate nad plážou ( areál Kunovskej priehrady pri Senici, GPS 48.707739, 17.409296).  Priamo v budove nám personál zabezpečí  polpenziu v podobe raňajok - švédske stoly /nie Ikea/ a teplej večere (piatok – bravčový rezeň + zemiakový šalát , sobota – kuracie soté na hríboch + ryža). V sobotu sa bude konať tradičný výjazd, počas ktorého navštívime aj rôzne zaujímavé miesta. Verte, máte sa na čo tešiť!

Celú trasu samotného výjazdu zverejním krátko pred zrazom vo vzkazníku na stránke www.yamaha-tdm.cz, tak ak by sa chcel niekto pripojiť až počas výjazdu, sledujte prosím stránku.

Zraz  sa tentokrát pokúsim spraviť  hravou formou, mám pre vás totiž pripravených niekoľko súťaží, ktoré budú prebiehať pozvoľna počas víkendu. Preveria vaše znalosti, schopnosti, silu aj um. Aby sme však nesúťažili len o dobrý pocit, podarilo sa mi pre vás pripraviť niekoľko zaujímavých cien. Za všetku podporu v tomto smere sa chcem poďakovať spoločnostiam Motozem (predaj motorkárskeho oblečenia, príslušenstva a doplnkov), ASP Group distributing (výhradný dovozca prilieb značky LS2),  Fullgas.sk (distribútor moto oblečenia, náhradných dielov a doplnkov), chcemtričko.sk (najväčší internetový obchod s oblečením a doplnkami) a o.z. Máme radi rally (občianske združenie podporujúce rally aktivity).  Všetkým vám ďakujem, priatelia!

Pripravujem pre vás aj ďalšie prekvapenie vo forme večerného programu (nie, žiadna šou pre pánov!), no zatiaľ vás nechám v napätí.

Čo by som potreboval od vás?

Jednoduché, do prihlasovacieho formulára vypíšeš svoje meno, prezývku, počet osôb, ktoré s tebou prídu, počet nocí, na ktoré prídeš a takisto si vyberieš jedlo, ktoré chceš v sobotu počas výjazdu obedovať. Takto spravíš čo najskôr, aby som mohol v predstihu nahlásiť počet osôb. Izby sú bunkového typu 2 a 3-lôžkové s tým, že sociálne zariadenie prislúcha vždy jednej bunke (tzn. 2 a 3-lôžková izba= 1 bunka =  spolu jedno sociálne zariadenie). Ak máš obľúbenca, s ktorým chceš byť na izbe a on s tým súhlasí, napíš to do poznámky, alebo do mailu (p.demjanic@atrend.sk), pokúsim sa, no nesľubujem. Čím skôr sa zaregistruješ, tým vačšia šanca zvoliť si spolubývajúceho pre teba bude. Kapacita ubytovacieho zariadenia je obmedzená, preto ak chceš mať istotu, že nebudeš musieť celú noc strážiť motorky, registruj sa!

Počas sobotného výjazdu sa zastavíme na obed v Motoreste Havran. Obsluha bude mať pre nás pripravený tradičný slepačí vývar, ktorý po ránu padne každému dobre! Ako druhé jedlo si budete môcť vybrať z následovných možností:

1. Pečené kuracie stehno, ryža, kompót

2. Bryndzové halušky so slaninkou

3. Divinový guláš s knedľou

!!!! DÔLEŽITÉ!!!!! Kto sa na zraz nezaregistruje a nevyberie si obed do 11.05.2017 do polnoci, stráca možnosť zvoliť si obed podľa svojej chuti. Takýto človek dostane automaticky divinový guláš!!!!!!!

Cena obeda bude vrátane polievky nemenná, a teda 3,70 €. V reštaurácii som dohodol, že nám budú schopní čapovať počas obeda okrem kofoly aj nealkoholické pivo.

Cena jednej noci s polpenziou je 25 € na osobu. Túto sumu, ak máš možnosť, uhradíš na účet č. SK48 1100 0000 0029 1456 1356, SWIFT: TATRSKBX. Ak si Slovák, sprav tak bezodkladne po registrácii na zraz. Ak si Čech a nemáš účet v EUR, bude ti odpustené, ak budeš platiť až na mieste.

Dúfam, že informácia vás veľmi nevyčerpala a už sa teším, keď vás všetkých znova uvidím!

A teraz hop do registrácie!

Registračný formulár:

goo.gl/forms/OFpPvVtUe9YWKns33

Zoznam prihlásených:

docs.google.com/spreadsheets/d/1VE9eYf5CqYqSxZ9tYbUrph_BW-nGbf932xecbFLpLnI/edit?usp=sharing